Son Dakika: İran'da koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 234'e yükseldi

Son dakika: İran'da koronavirüs salgını sebebiyle son 24 saatte 157 kişi hayatını kaybetti ve toplam can kaybı 2 bin 234'e yükseldi.

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan ölümcül yeni tip koronavirüs İran'da can alma devam ediyor. Son 24 saatte 157 kişi daha salgın sebebiyle hayatını kaybetti ve toplam hayatını kayebdenlerin sayısı 2 bin 234'e yükseldi.

TOPLAM VAKA SAYISI 27 BİN 17

Koronavirüs salgını sebebiyle hayatın durma noktasına kadar geldiği İran'da toplam 27 bin 17 vatandaş virüsle enfekte olmuş durumda. Binlerce insanın durumunun kritik olduğu ülkede, 9 bin 625 kişi ise tedavi edilerek sağlığına kavuştu.

İRAN SAĞLIK BAKANLIĞI HAMANEY'İ YALANLADI

Öte yandan, koronavirüs salgınının Çin'de ortaya çıktıktan sonra İran'da görülmesinin ardından, İran Dini Lideri Hamaney virüsün İranlılar için özel olarak üreteildiğini iddia ederek, Hamaney, "Söylendiğine göre İranlıların genetiğine uygun olarak virüsün bir bölümü İranlılar için üretilmiş" ifadelerini kullanmıştı. Ancak İran Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda böyle bir durumun olmadığı dile getirildi ve İran'daki virüsün Çin'de ortaya çıkandan farksız olduğu aktarıldı.

26.3.2020 - 43866

Son Dakika: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 108'e, vaka sayısı 7402'ye yükseldi
Salgın hastalıkların ruh sağlığına etkisi
Maske kullananlara önemli uyarı..."Yere atmayın"
Son Dakika: Şehir girişlerinde özel araçlarıyla seyahat edenlerin ateşleri ölçülecek
Bolu'da karantina yurdunda kalırken devleti aşağılayanlar gözaltına alındı
Rus Dışişleri Sözcüsü, sokaklara aslan, kaplan bırakıldığı iddialarına ayı şakasıyla cevap verdi
Merkel'in İsrail'in solunum cihazı talebini reddettiği öne sürüldü
Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı Hindistan'da 1990'dan bu yana gözükmeyen Misk kedisi ortaya çıktı
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi'nde korona tedbirleri arttırılıyor
Fransızların yüzde 26'sına göre Kovid-19 laboratuvarda üretildi
Prof. Dr. Halil Coşkun yanıtladı: Obezite ameliyatı geçirenler koronavirüs salgınında riskli durumda mı?