Son Dakika: Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk saat 19.15'te ortak açıklama yapacak

Son dakika: Öğrencilerin merakla beklediği okulların tatiliyle ilgili karar bu akşam çıkabilir. Bugün saat 13.30'daki Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk saat 19.15'te ortak açıklama yapacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılımıyla Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün gerçekleştirilecek.Bu toplantı sonrasında okulların tatilinin uzaması kararı çıkabilir.

AÇIKLAMA 19.15'TE

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 13.30'da toplanacak. Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlık edecek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılacak. Koca ve Selçuk'un toplantı sonrası, saat 19.15'de ortak açıklama yapması bekleniyor.

GÜNDEM: OKULLAR

Bilim Kurulu'nun toplantısının bugünkü gündemi koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçilen okullarda uzaktan eğitimin devam edip etmemesi olacak.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la yaptığı video konferans toplantısında Bakan Selçuk, okulların tatilinin uzatılması istediğini Bilim Kurulu'nun da bu konuda görüş bildirdiğini söylemiş Erdoğan da Bilim Kurulu ne derse buna uyulması gerektiğini ifade etmişti.

##13047667##

##13037839##

25.3.2020 - 43790

Sağlık çalışanları için siperli maske üretiyorlar
Sanal ortamda psikolojik terapi
70 yaşındaki koronavirüs hastası taburcu oldu
Antalya Teknokent'te "solunum cihazı çoklayıcısı" prototipi üretildi
İskenderun'da korona virüs tedavisi gören ve iyileşen üç kişi alkışlarla taburcu edildi
80 ve 89 yaşlarındaki çift korona virüsü yendi
Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de Kovid-19 tedbirleri
Son Dakika: Sağlık Bakanlığı 18 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı
Koronavirüs karantinasında bir ay: İtalya'da dört hafta içinde neler yaşandı, hangi önlemler alındı?
Uzman Diyetisyen Nida Yıldız yanıtladı: Koronavirüs yemeklerden bulaşır mı?
Koronavirüs: İngiltere'de çöp torbası giyerek korunmaya çalışan sağlık çalışanlarının hikayesi