Avrupagöz ve Avrupa Hospital'dan Soma'ya Sağlık Desteği

Avrupagöz ve Avrupa Hospital Soma'da vefat eden işçilerin ailelerine sağlık desteği verecek...

Avrupagöz ve Avrupa Hospital'dan Soma'ya Sağlık Desteği
Avrupagöz Grubu, Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerinin sağlık ihtiyaçları için Avrupa Hospital’i ve her türlü göz rahatsızlıklarının tedavisi için de tüm Avrupagöz Merkezlerini seferber ediyor..

Avrupagöz Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “Soma’da yaşanan acı felaketten dolayı hayatını kaybeden madencilere allahtan rahmet, kederli aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Avrupagöz Grubu olarak tüm doktorlarımızla ve sağlık personelimizle acılı ailelerimizin yanında olacağımızı, tüm sağlık ihtiyaçlarında kendilerine destek olmak amacıyla tüm merkezlerimizi seferber ettiğimizi bildiririm. Ayrıca 20 doktor ve sağlık personelinden oluşan destek ekibimizle birlikte Soma’ya ailelere evde sağlık hizmeti götürmek için Sağlık Bakanlığımız ile görüşmeler içerisindeyiz” dedi.

Ramazan Burak Telli, “Türkiye olarak bizi yasa boğan bu faciada hayatını kaybeden tüm işçilerimiz bizim kardeşimiz, çocukları çocuklarımız ve aileleri de bizim sorumluluğumuzdur. Şahsım adına Soma felaketinde yetim kalmış 10 çocuğumuzun her türlü eğitim ve ailelerinin sağlık masraflarını karşılayacağımı, yaraların sarılması adına ben ve ekibim elimizden geleni yapacağımızı sizin nezdinizde duyurmak isteriz” açıklamasında bulundu.

20.5.2014 - 14521

RETİDER Genel Kurulu yapıldı
Hollanda
Hollanda 'benzeri görülmemiş bir fare ve sıçan saldırısıyla karşı karşıya'